Támogatás

Az alapítvány célja

A katolikus közéleti kulturális és oktatási tevékenység támogatása. A katolikus értékrendű civil szakmai szervezetek munkájának támogatása, társadalomra gyakorolt jótékony hatásuk bemutatása, integrációjuk és együttműködésük elősegítése. A katolikus szervezetek közösségfejlesztésének támogatása, működési feltételeik biztosítása. A keresztény értékek társadalmi hatásának bemutatása, ezek számára nyilvánosság biztosítása. Az ezzel összhangban álló katolikus szervezetek, mozgalmak támogatása. A katolikus szakmai szervezetek számára nyilvánosság biztosítása, kapcsolatépítés és hálózatszervezés, ösztöndíjak és egyéb támogatási formákon keresztül.

Támogatás

Tudjuk, hogy a közösségért végzett munka megfizethetetlen, de a szervezet fenntartásához szükségünk van anyagi eszközökre is. Kétféleképpen tudod támogatni a mozgalmat.

Ha a szervezet működéséhez szeretnél hozzájárulni rendszeres vagy egyszeri adománnyal, akkor utald az erre szánt összeget számlaszámunkra vagy adj havi rendszeres megbízást adtak a bankodnak.

Ha egy-egy projekthez szeretnél csatlakozni, akkor írd be a közlemény rovatba a projekt nevét.

Az eddigi tapasztalatok alapján vagy egy évre egyszerre teljesítik a támogatást, vagy havi rendszeres megbízást adtak a bankjuknak. Ha nem rendelkezel számlaszámmal, a programjainkon a vezetőknek tudod odaadni az adomány készpénzben.

Bank: Gránit Bank Zrt.
Kedvezményezett neve: 72 Tanítvány Mozgalom Alapítvány
Számlaszám: 12100011-17887306
Közlemény rovatba tüntesd fel: Adomány

Támogatását elküldheti PayPalon keresztül is.