Közösségek.hu csapata

kozossegek.hu egy katolikus közösségkereső portál, amelyet azért hoztunk létre, hogy segítsünk mindenkinek megtalálni a közösségét akárhol is éljen, tanuljon, vagy dolgozzon, nemtől, kortól, életállapottól függetlenül. Hisszük, hogy az ember alap szükséglete a közösséghez tartozás, hiszen ezáltal tud önmaga lenni, így tud megbirkózni az élet nehézségeivel, így válhat az élete teljessé.

Kívánjuk mindenkinek, hogy ismerje fel azt az erőt, amely a keresztény közösségekben rejlik, találja meg saját helyét és legyen aktív tagja az Egyháznak!

Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.

Mt.18,20

Róluk:

Mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a közösség, ahová tartozunk, ahol egymással és Istennel tudunk találkozni. A személyes beszélgetések által jobban megismerhetjük önmagunkat és környezetünket, elmélyülhetünk a hitben és erőt meríthetünk a ránk váró feladatok elvégzéséhez.

Ezt a közösség.hu csapata ezt a fontos tapasztalatot szeretnék megosztani másokkal, ezért hozták létre ezt a felületet. A kozossegek.hu szegedi katolikus fiatal felnőttek alulról szerveződő önkéntes kezdeményezése, amely keresztény közösségeket gyűjt össze szerte az országban. 2021 áprilisában csatlakoztak a Hetvenkét Tanítvány Mozgalomhoz.