Önkéntes munka

„Ora et labora” mondja Szent Benedek regulája. És valóban a sok telefon és e-mail, beszélgetés és két találkozó közötti rohanásban hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy Isten segítsége nélkül, minden amit teszünk, csupán emberi erőlködés. Ezért kérünk benneteket, hogy imádkozzatok naponta a Hetvenkét Tanítvány Mozgalomért, teremtett világunkért. Ennek egy formája lehet a Laudati si’ enciklikában található imádság. (Láblécben a lelkiség pontban találod mindkettőt.)

Feladat sok van. Találunk testhezállót. Jelentkezni az iroda kukac 72tanitvany pont hu címen lehet.

“Nyitott pozícióink”

Tudástár bővítés

Várjuk a Wikihez értő barátaink jelentkezését az oldal szépítésére, bővítésére.

A T72 Tudástár itt érhető el.

LS honlap

2020. májusában elindítottuk laudatosi.72tanitvany.hu honlapot kizárólag teremtésvédelmi cikkek publikálására. Szeretnénk angolból fordítani, friss saját írásokat megjelentetni. Ha tudsz angolból fordítani jól, vagy szívesen adminisztrálnád az oldalt, jelentkezz!

Út a fenntarthatóság felé

Ebben a programban olyanok jelentkezését várjuk, akik szívesen áldoznák az idejüket arra, hogy vidéki helyszíneken segítsék a T72 programjainak a szervezését.

Részigazság Klub

Élő beszélgetések során szükség van arra, hogy az S4-et be-, majd az esemény után visszarendezzük. Feladat: székpakolás.