Hollesz.hu

A Hollesz.hu egy nonprofit jellegű, országos, folyamatosan frissülő, navigációval ellátott program-adatbázis. Különlegessége, hogy az üzleti programhelyszínek mellett az egyházi, civil és önkormányzati kezdeményezéseket is ugyanazon a felületen jeleníti meg, lehetőséget teremtve a népszerű és nagy költségvetésű programok mellett a csendesebb, értékközpontú programok megjelenítésére.

Mivel a világi mainstream programok nincsenek elkülönítve az egyházi vagy civil értékalapon szervezett programoktól, könnyebben el lehet érni azokat az embereket is, akik nem kifejezetten egyházi programokat (Pl.: Ars Sacra, Nyitott templomok éjszakája stb.) keresnek.

A programkereső több olyan plusz szolgáltatást is felkínál, amivel a meglévő oldalaknál versenyelőnyt jelent. Pl.: A felhasználó a konkrét helyzetéhez viszonyítva képes a legközelebbi és a számára legoptimálisabb programokat megtalálni és választani közülük.

A Hollesz.hu valódi értéke abban rejlik, hogy lehetőséget nyújt egy kevéssé propagált szegmens programjainak ismertetésében.

www.hollesz.hu

Sajtómegjelenések