Csatlakozz te is a közösségek.hu küldetéséhez

„A jövő egyháza a szabad kezdeményezésű és szerveződésű kisközösségekre épülő egyház lesz.” 

— vallotta Karl Rahner, a 20. század egyik kiemelkedő teológusa. 

Mi katolikusok tudjuk, hogy mekkora erő rejlik a közösségben, ezért alakulnak a plébániákon adott korosztálynak, adott feladatnak és érdeklődési köröknek (karizmáknak) megfelelően közösségek, plébániai csoportok. Sok nem hívő számára egy ilyen kis közösség az első lépés az egyház és Isten felé, ezért is tartjuk fontosnak a közössegek.hu szerkesztői csoportjának kezdeményezését, és ezért hívjuk fel rá a te figyelmedet is. Szeretnénk egy az oldalt bemutató kampányt indítani, és szeretnénk megteremteni a lehetőségét, hogy te is csatlakozz ehhez a kezdeményezéshez. Kétféleképpen tudsz segíteni.

  1. Ha van lehetőséged, anyagi hozzájárulásoddal segítheted a kampányt, hogy minél többen ismerjék meg az oldalt.
  2. Felhívhatod a plébániád közösségvezetőinek, plébánosnak a figyelmét a regisztrációs lehetőségre, amivel a te plébániád közösségei is megjelenhetnek az oldalon.

Itt van egy lehetséges ajánló szöveg, ami segítséget nyújthat az emailes ajánláshoz:

—-

Kedves XY atya!

közösségek.hu címen 2021-ben indult az a katolikus közösségkereső honlap, melynek célja, hogy az ország minden pontján az internet segítségével közösségre leljen mindaz, aki katolikus közösséget keres. Szerintem fontos lenne, hogy a mi plébániai közösségeink is felkerüljenek erre a honlapra, hogy megtalálják azokat, akik közösséget keresnek. A közösség hirdetéséhez nem kell mást tenni, mint a “közösséget vezetek” menüpontra kattintva megadni a legfontosabb információkat. Egy felhasználói fiók létrehozását követően ezen adatok bármikor módosíthatóak, törölhetőek. Nagyon fontos, hogy az oldalon csak a plébános jóváhagyásával rendelkező közösségek érhetők el, ehhez egy igazolást kell feltölteni. Bízunk benne, hogy plébániánk is csatlakozik a kezdeményezéshez, és ezzel a közösségeink sokakat tudnak majd Istenhez vezetni!

További információk az alábbi linkeken található honlapról:

Aláírás

—-

Anyagi támogatásodat a 72 Tanítvány Mozgalom Alapítványnak küldheted, a megjegyzés rovatba írd be adomány: közösségek.hu. Számlaszámunk: 12100011-17887306

És hogy az összegyűjt pénzzel egy másik célt is szolgáljunk, az idén összegyűlt támogatás nagy részét a 777blog.hu oldalon való megjelenéshez fogjuk felhasználni, ezzel hozzájárulva a 777blog.hu fenntartásához is.