Rád bíztam magam…

Örömmel jelezzük, hogy a Bízd Rá Magad portál két izgalmas és nagyon mélyreható, Házasság Heti kerekasztal-beszélgetése teljes egészében visszanézhető már a neten.

A teljes est visszanézhető ide kattintva.

Röviden a Rád bíztam magam…című fenti est tartalmából:

Hogyan maradjunk együtt egy életen át? Vissza lehet-e hozni egy házasságot a szakadék széléről? Milyen tényezők gátolnak vagy segítenek egymás megértésében? Hogyan lehet akár hétszer hetvenszer megbocsátani? Milyen kísértések övezhetik egy pár életét? ..és mit tud tenni egy lelkipásztor ilyen esetben?- többek közt ezekre a kérdésekre is kereste a választ a „Bízd Rá Magad” mozgalom hétvégén tartott rendezvénye, melyen a bizdramagad.hu portál párkapcsolati szakértő szervezeteinek képviselői, valós gyakorlati lehetőségeket mutattak be a Házasság Hetének témaköréhez kapcsolódva.

Az est második felében rendhagyó kommunikációs koreográfia mentén dr. Csókay András idegsebésszel, feleségével, Altay Daniellával és Marton Zsolt váci püspökkel beszélgetett Zsuffa Tünde a hit házasságban betöltött szerepéről, valós veszélyekről, lelki gyermekségről, zuhanásról és kegyelemről, az életen át ottmaradt tragédiák feldolgozásáról.

Szeretettel ajánljuk és köszönjük, ha megosztjátok barátaitokkal, ismerőseitekkel is!