főoldal / 72 Tanítvány Mozgalom / Az S4 szeptemberi programja

Az S4 szeptemberi programja

Kedves Barátaink!

Új, izgalmas programokkal várunk Titeket a megújuló a S4-ben!
De mielőtt ezekre térnénk: önkénteseket keresünk az S4-be! Hála Istennek, egyre gazdagabb a programkínálat a Háló Kulturális és Közösségi Központban, ám, hogy jó házigazdák lehessünk, Rátok is szükség van! Ha tehetitek, kérünk Titeket, szánjatok pár órát a Hálónak! (Otthonról végezhető feladatok is vannak!)
Ha számíthatunk Rád, itt jelezheted: https://goo.gl/forms/6U01GOJB6IDfISGi1
Azt is köszönjük, ha a felhívást (csatolt pdf) megosztod ismerőseid, barátaid körében vagy kapcsolódó levlistákon! Köszönjük!
Szeptember 13-án, szerdán 18 órától Csíki emlékek a belvárosi rengetegben!
Az egy hónapja befejeződött XVI. Háló-táborról hallhattok és láthattok képes beszámolót. Gyertek el, ha kíváncsiak vagytok, mi várható még idén a Háló és az S4 programjaiban! A helyszínen Csíki sörrel várunk mindenkit. Az első 10 regisztráló az első sörre a vendégünk!:) https://goo.gl/forms/ NVHGAHoKJbJKAu4f2

Nyolcalkalmas vitaest indul szeptember 14-én 18 órától az S4-ben a SZEMlélek értékmagazin és a Háló közös szervezésében. Első meghívott vitapartner Gundel Takács Gábor, akit arról faggat Gégény István, hogy “Mik a válaszaink a megújulás kérdéseire?”.

http://szemlelekblog.hu/

További részletek hamarosan!
Szeptember 16-án az érzékszerveinkre ható szakralitás beköltözik az S4-be! Az ARS SACRA Fesztivál kiemelt eseménysorozata egy héten át (szept. 23-ig) mindennap izgalmas programokkal várja az érdeklődőket: lesz borkóstoló, fotókiállítás, könyvbemutató, kóstoló a bakonybéli szerzetesek termékeiből, előadások, Jókai Anna-emlékest. Részletes programok az Ars Sacra oldalán.
Szeptember 25-én 18 órától folytatódik Szántai Lajos előadássorozata az S4-ben, A mindenséggel mérd magad! címmel.

Valami hiba történt

Hit és Hivatás

Jézus kiválasztott tizenkét apostolt, hogy emberek halászává tegye őket. A hetvenkét tanítvány számára is egyértelmű …

Vélemény, hozzászólás?